Chovatelské potřeby

banner_chovatelstvi

Snad každý z nás si někdy přál mít doma zvířátko. Už ho máte doma nebo si ho chcete teprve pořídit? Dopřejte svým mazlíčkům jen to nejlepší. Než si tedy přivede zvířecího kamaráda domů, měli byste mu pořídit pár věcí, aby se mu u vás líbilo.

Steliva a podestýlky

Na trhu máme více druhů podestýlek. Silikagelové mají vysoké absorpční schopnosti a dlouhou dobu použitelnosti. Pohlcují pachy. Zaručují nižší spotřebu ve srovnání s tradičními podestýlkami.Další na trhu máme například hrudkující minerální stelivo, které je vyrobeno moderní technologií. Je určeno pro běžné používání, má vysoké absorpční schopnosti, zaručuje též okamžité pohlcení vlhkosti a pachů. Je určeno pro veškeré domácí mazlíčky.

Kočičí škrabadla

Pokud máte doma kočku a škrábe na místech, kde si to nepřejete, je na čase pořídit škrabadlo. Proč kočky škrabadlo potřebují? Brousí si svoje drápky, značkují si svoje teritorium a své drápky si procvičují. Dejte tedy své kočce její vlastní prostor. Škrabadla máme různých velikostí a barev.

Pelíšky a psí boudy

Každý pes by měl mít své místo, kde se bude cítit bezpečně a pohodlně. Stejně tak ho tam můžete poslat vy, jeho páníčci, abyste měli chvilku pro sebe a zároveň budete vědět, že je tam Váš pejsek spokojený. Pelíšky jsou z různých materiálů, velikostí a i barev. Vyberte si přesně podle požadavků Vašich a Vašeho pejska.  Nebo pořiďte na zahradu pro Vašeho miláčka psí boudus cirkulací pro provzdušnění prostoru. Boudu můžete také dovybavit izolací a dvířky. Nebo mu pořiďte boudu s otvírací střechou.

Králíkárny a kurníky

Máte-li zahradu nebo chatu a rozhodli jste se chovat králíky nebo slepice. Nemusíte již vymýšlet jak jim vyrobit králíkárnu nebo kurník. Můžete si vybrat dle velikosti, s výběhem nebo bez, z odolného jedlového dřeva. Součástí kurníků bývá i snášení box s možností otevírání a zavírání na noc

Výběhy slouží pro menší zvířátka jako například želvy, králíky, hlodavce, aby si mohli hrát v trávě. Můžete si je tedy s sebou vzít kdykoliv ven, když to počasí dovolí a nemusíte mít strach, že byste o ně přišli. Díky výběhům jsou neustále v bezpečí. Vaše zvíře by nemělo být vystavováno přílišnému slunečnímu záření a proto mají některé výběhy prostory, kde se mohou schovat.

Krmiva

A na co nesmíme zapomenout?  Jsou vhodná krmiva pro naše mazlíčky. Ať už se jedná jen o pamlsky nebo krmivo jako takové. Pro každé zvířátko je určeno specifické složení. Proto vybírejte krmivo pečlivě přesně podle požadavků Vaše zvířecího miláčka.

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Blog

Zobrazit více